zelfmakerij

In onze zelfmakerij vind je allerlei producten

welke gemaakt worden door andere gepassioneerde zelfmakers

SANS BAKMIXEN

Appeltaartmix, speltkoekjes, kwarkbrood en nog veel meer: het lekkerst én gemakkelijkst bakken doe je met Sans Bakmixen!

koopmans boerenkaas

In onze winkel koop je echte boerenkaas, van de melk van koeien die het hele seizoen in de wei lopen. Ze zijn opgegroeid zonder allerlei opfoksystemen en geven dus de beste melk voor de beste boerenkazen! Er zijn verschillende soorten: Goudse, Edammer, maar ook kruidenkaasjes en geitenkaas. Probeer daar maar eens af te blijven!

t keetje

Evlac is verkooppunt voor de natuurlijke, lekkere producten van ’t Keetje. Van mosterd tot noten, van snoepjes tot meel van de molen!

ketchupfabriek

Weleens mosterdketchup geproefd? Of polderketchup? Het smaakt sensationeel en ’t is bij Evlac verkrijgbaar!

biesheuvel knoflook

Verse, gehakte knoflook uit de Wieringermeer. Perfect in allerlei gerechten, zonder ‘dat gedoe’ met die knoflookpers. Ook verkrijgbaar: knoflookmayo en knoflooksaus!

Werkbij

Bij Evlac is honing van de Werkbij verkrijgbaar. Puur natuur! Ook is er glaswerk voor zelfmakers te krijgen, en daarnaast informatie voor imkers.

seizoensgroente

Evlac heeft 5 verschillende pinda- en notenkazen in het assortiment: Kortom voor elk wat wils!
sapsommelier

Van de Sapsommelier uit Hem is er het speciale Gloeisap verkrijgbaar. Van heerlijk fruit uit de biologische boomgaard.

BOERENLANDVLEES

Een verrassing op je bord: een stukje vlees van een koe die een prima leven heeft gehad. De smaak én het goede gevoel daarbij zijn allebei heerlijk!

Zelf maken: dat zit de makers van Evlac in het bloed! Producten met aandacht, daar gaat het om. Willem Koopman groeide op in een kaasmakerij in De Weere, waar ‘zelf maken’ mooie uitdagingen waren en heerlijke ontdekkingen opleverden. Pindakaas, cashewkaas, aardbeienjam en komkommers en courgettes op zuur – steeds meer mensen genieten van Evlac. Dat geeft de makers van Evlac grote voldoening. Wat een feest!

- Willem Koopman