Évlac

De Zelfmakerij

Welkom bij Évlac!

Een wereld van producten

Welkom op de website van Évlac! De website waar u allerlei producten kunt vinden die gemaakt worden volgens het Évlac principe: Eerlijk, Voedzaam, Lekker, Alternatief, Coöperatief.

Wij zijn er zeker van dat u verrast zult worden van ons productaanbod op deze website. U kunt ook een bezoek brengen aan onze zelfmakerij om te beleven en te proeven!

Ons Verhaal

Om van te smullen!

Zelf maken en ontdekken, dat zit de makers van Évlac in het bloed! Opgegroed op een kaasmakerij in De Weere, waar ‘zelf maken’ mooie uitdagingen waren en uiteindelijk heerlijke ontdekkingen opleverden.

Het is altijd de drijfveer geweest om producten te produceren welke met aandacht zijn geproduceerd. En die aandacht voor ambacht is er nog steeds. Verschillende pindakazen, cashewkazen, lekkere jammen en komkommers en courgettes op zuur; steeds meer mensen genieten van Évlac.

Een doe-het-zelf-zaak

Maar dan anders!

Midden in de Venhuizer polder, in het mooie West-Friesland, vind je aan de Westerbuurt 9 de Zelfmakerij van Évlac.

Wij zijn een onderdeel van Zorgboerderij ‘t Radje. Ons doel is om producten te maken met ingrediënten uit eigen tuin. In de zelfmakerij ontwikkelen én produceren wij de lekkerste producten, zónder vreemde toevoegingen en altijd op een verantwoorde manier.

Onze Partners

Onze vrienden

De letter ‘C’ in de naam van Évlac staat voor coöperatief en dat laten wij graag zien! De samenwerking die Évlac heeft met andere boeren en makers zorgt ervoor dat zij hun schitterende producten kunnen delen met jou!

Shopping Cart