Évlac

Onze Producten

Zelfmakerij Évlac

Een klein kijkje in een groot assortiment!

Zelfmakerij Évlac en Zorgboerderij ‘t Radje maken al jaren lang hun eigen producten! Samen met andere gepassioneerde zelfmakers zijn zij altijd bezig met het maken van verukkelijke producten en deze delen zij graag met anderen! Verschillende soorten pindakazen, jam gemaakt van vers fruit, groente op zuur van groente uit onze eigen tuin, wij hebben het allemaal! Kom langs om een kijkje te nemen naar al het lekkers wat wij te bieden hebben!

Voor meer foto’s, volg ons op Facebook en Instagram!

Pindakazen

Smeer een heerlijke laag Évlac pindakaas op je boterham! Wist je dat er in een pot zo ongeveer 580 pinda’s gaan? Als toevoeging gebruikt Évlac alleen arachideolie. Er komt geen palmolie aan te pas: dat is een bedreiging voor de natuur en we draaien op groene stroom bij de productie van onze pindakazen! Die stroom wordt opgewekt door de eenentwintig zonnepanelen op het bedrijf!

Groente Op Zuur

Onze zelf gemaakte groente op zuur! Ze vliegen over de toonbank! Het is heerlijk bij een pittig Oosters gerecht of op de borrelplank met kaasjes, of bij stamppot! Probeer het ook eens naast de nasi! Zeker aan te raden!

Jam

Vers bereid zonder conserveringsmiddelen! Naast onze bekende aarbeienjam en pruimenjam hebben wij ook de winterjam! Gemaakt met de vruchten van een buur uit de regio! De winterjam is gemaakt van framboos, citroen en appel! Kom proeven bij ons in de Zelfmakerij!

Kaas

Bij ons in de winkel kun je terecht voor veel verschillende soorten kazen! Bijvoorbeeld Noord-Hollandse Edammer kaas! Al sinds de Gouden Eeuw wordt deze kaas verhandeld, met bekendheid over de hele wereld als gevolg! Edammer is een minder vette kaas, maar met een uitgesproken ouderwetse smaak!

Groente & Fruit

Vers! Daar houdt Évlac van, en wij zijn niet de enige die dat vinden! Op de Zelfmakerij vind je alleen maar verse producten rechtstreeks van onze eigen tuin! Smakelijk en gezond, dat zijn de producten die wij groeien!

Brood

Vers brood op tafel? Dat kan zeker! Bij ons kunt u verse brood bestellen! Ons brood wordt gebakken door Bakkerij Raat! Naast wit of bruin, hebben wij ook olijfbollen en bollen met rozijnen! Ook hebben wij stevige en vezelrijke tarwebrood met pitten op de korst! Op de kaas-uienkruier, croissants en de foccassia na zijn alle onze brood bio en desem! Elke dag weer iets nieuws om te beleven!

Brood & Gebak

Vers brood op tafel? Dat kan zeker! Bij ons kunt u verse brood bestellen! Naast desem, wit of bruin, hebben wij ook olijfbollen en bollen met rozijnen! Ook hebben wij stevige en vezelrijke tarwebrood met pitten op de korst! Elke dag weer iets nieuws om te beleven!

Meer Producten van Onze Partners

Zelfmakerij Évlac werkt samen met heel veel verschillende partners! Onze samenwerking zorgt ervoor dat andere boeren en producenten hun harde werk met zoveel mogelijk mensen kunnen delen! Wij verkopen al deze producten natuurlijk bij Zelfmakerij Évlac!

Shopping Cart