Évlac

Zelfmakerij Évlac

Welkom bij Évlac!

Welkom op de website van Évlac! De website waar u allerlei producten kunt vinden die gemaakt worden volgens het Évlac principe: Eerlijk, Voedzaam, Lekker, Alternatief, Coöperatief.

Wij zijn er zeker van dat u verrast zult worden van ons productaanbod op deze website. U kunt ook een bezoek brengen aan onze zelfmakerij om te beleven en te proeven!

Een doe-het-zelf-zaak, maar dan anders!

Midden in de Venhuizer polder, in het mooie West-Friesland, vind je aan de Westerbuurt 9 de Zelfmakerij van Évlac.

Wij zijn een onderdeel van Zorgboerderij 't Radje. Ons doel is om producten te maken met ingrediënten uit eigen tuin. In de zelfmakerij ontwikkelen én produceren wij de lekkerste producten, zónder vreemde toevoegingen en altijd op een verantwoorde manier.

Hoe is het begonnen?

Zelf maken en ontdekken, dat zit de makers van Évlac in het bloed! Opgegroed op een kaasmakerij in De Weere, waar 'zelf maken' mooie uitdagingen waren en uiteindelijk heerlijke ontdekkingen opleverden.

Het is altijd de drijfveer geweest om producten te produceren welke met aandacht zijn geproduceerd. En die aandacht voor ambacht is er nog steeds. Verschillende pindakazen, cashewkazen, lekkere jammen en komkommers en courgettes op zuur; steeds meer mensen genieten van Évlac.

Onze Partners:

Shopping Cart