Onze Zelfmakerij

Kom een kijkje nemen bij onze zelfmakerij. Iedereen is welkom om een bezoek te brengen aan onze zelfmakerij om te beleven en te proeven!

Wij Maken Het Zelf

Een Doe-Het-Zelf Zaak,
Maar Dan Anders

Midden in de Venhuizer polder, in het mooie West-Friesland, vind je aan de Westerbuurt 9 de zelfmakerij van Évlac. Wij zijn onderdeel van Zorgboerderij ’t Radje. Samen met onze cliënten creëren wij producten rechtstreeks van onze eigen tuin.

Zelf maken zit in het bloed van Évlac. Het is altijd de drijfveer geweest om producten te maken die met aandacht zijn geproduceerd. Opgegroeid op een kaasmakerij in De Weere is het zelf maken van producten altijd weer een ontdekking en een uitdaging geweest.

Dat zoveel mensen hiervan kunnen genieten geeft ons voldoening om producten te maken. Ook bij Évlac ervaren wij dat. Producten zoals pindakaas, cashewkaas en aarbeienjam vinden al jaren de weg naar een tevreden klant. Wat een feest!

Onze Ontdekking

Laat ons jou meenemen op een reis vol verrassende en smakelijke ontdekkingen met onze unieke en innovatieve producten. Proef het verschil en ervaar het plezier van nieuwe en gezonde voeding met Évlac.

Bij Évlac zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om gezonde en smakelijke voeding te creëren. Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe smaken, het combineren van traditionele ingredienten op nieuwe manieren of het ontwikkelen van producten die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde dieetwensen, wij geloven in het creëren van nieuwe en opwindende ervaringen rond eten.

Onze Missie

Ons doel is om producten te maken met ingrediënten uit eigen tuin. In de zelfmakerij ontwikkelen én produceren wij de lekkerste producten zónder vreemde toevoegingen en altijd op een verantwoorde manier.

Bij Évlac geloven wij dat het voedsel dat we eten voedzaam moet zijn, niet alleen vullend. Daarom zijn wij toegewijd om voedsel te produceren dat vrij is van toevoegingen en chemicaliën.

Met Liefde Gemaakt

We werken elke dag hard om onze producten en diensten te verbeteren en onze klanten de beste ervaring te bieden. Het is een eer om deel uit te maken van de groeiende beweging naar verantwoorde en gezonde voeding en ik ben trots op alles wat we hebben bereikt tot nu toe.

Willem Koopman

Eigenaar Évlac

Subscribe To Get Special Offer

Molestie amet tempor, diam id magna ridiculus tincidunt cursus curabitur non ipsum mattis in vel venenatis nam enim facilisis mi, egestas metus, nunc at.